Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΕΦΗΒΙΚΟ (ΧΛΟΨΙΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ)
9ος ΟΜΙΛΟΣ - 2ος ΓΥΡΟΣ - 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/4/2018 - ΓΗΠΕΔΟ ΗΦΑΙΣΤΟΥ
2. - 1
Ο Ηρακλης επέστρεψε στον θρόνο του
Σε ένα παιχνίδι όπου χρειαζόταν ο Ηρακλης για να επικυρώσει και μαθηματικά την πρόκριση στις 16 καλημέρες ομάδες της Αθήνας το άγχος και η πίεση έκαναν την διαφορά στο παιχνίδι μας .
Το παιχνίδι άρχισε και κάπου στην μέση του ημιχρόνου ο Ηρακλης κατάφερε μετά από ωραία ενέργεια από τα δεξιά και σέντρα στην περιοχή να προηγηθεί στο σκορ κάνοντας το 1-0 .
Η αξιόμαχη ομάδα των Αγίων Αναργυρων σε ανυποψίαστη φάση κατάφερε μετά από λαθος της αμυνας που δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα να ισοφαρίσει με ωραίο πλάγιο σουτ σε 1-1 .
Από εκεί και πέρα ο ομάδα των Αγίων Αναργυρων χωρίς να ελπίζει για κάτι πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση με πολύ καλή διαχείριση του παιχνιδιού και του εναπομείναντα χρόνου .
Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό , η ανάπαυλα για το Β ημίχρονο ήταν αρκετή για να μπορέσει ο κοουτς της ομάδας του Ηρακλή να ηρεμήσει την ομάδα μας και να δώσει τις ανάλογες οδηγίες για να αλλάξουν οι ισορροπίες στο παιχνίδι .
Με όσα ψυχικά αποθέματα υπήρχαν , με πίεση στο κέντρο , τρέξιμο , δύναμη και πίστη στις δυνάμεις τους και λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού μετά από ωραία σέντρα από τα αριστερά στα καρέ της αντίπαλης ομάδας και ωραία καρφωτή κεφάλια η στρογγυλή θέα κατέληξε στα δυχτια και το σκορ στο 2-1 λυτρώνοντας τους νεαρούς παιχτες της ομάδας μας.
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην εξέδρα και άλλοι τόσοι εντός του γηπέδου από τους παιχτες του Ηρακλή που κατάφεραν να τελειώσουν την αναμέτρηση κερδίζοντας αυτό που τους αξίζει μετά από μια χρόνια γεμάτη ατυχίες , λάθη , πολύ δουλειά και επιτυχιες .
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας της ομάδας μας , παιχτες , προπονητές , διοίκηση και γονείς και φίλους της ομάδας μας .
Το φετινό ταξίδι συνεχίζεται μάγκες ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου