Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, η φετινή πορεία της ομάδας μας ήταν εξαιρετική. Η Ανδρική μας ομάδα κατέκτησε την 2η προνομι-ούχα θέση και ανέβηκε στην Β΄Κατηγορία.Το Εφηβικό μας Τμήμα, Πρωταθλητής Α΄ Γύρου, Πρωταθλητής Β΄ Γύρου στο γκρούπ των Ισχυρών ομάδων και προκρίθηκε στίς "8" καλύτερες ομάδες στο γκρούπ των Ισχυρών της Ε.Π.Σ. Αθηνών. Το Παιδι-κό μας Τμήμα προκρίθηκε στίς "16" καλύτερες ομάδες της Ε.Π.Σ.Α. στο γκρούπ των Ισχυρών και τα υπόλοιπα Τμήματα της Ακαδημίας μας είχαν εξαιρετικές εμφανίσεις.
Ευχαριστούμε την ομάδα Κ17 του Ατρομήτου Αθηνών που ήρθαν και δώσαμε ένα όμορφο φιλικό παιγνίδι και βραβεύσαμε την Ανδρική ομάδα μας με Κύπελλο, αναμνηστικά μετάλια και φανέλες.
Αγαπητοί φίλοι δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι, κακεντρεχείς και υστερόβουλοι, που δεν ξεπερνούν σε αριθμό τα δάχτυλα του ενός χεριού, από την αρχή της εκλογής της Νέας Διοίκησης μόνο πικρόχολα λόγια είχαν να πούν σε όλη την διάρκεια της αγωνι-στικής περιόδου, προπηλακίζοντας λεκτικά την Διοίκηση, τον προπονητή και τούς παίκτες της πρώτης ομάδας, μετά την επιτυ-χία της Ομάδας μας δεν είχαν να πουν ούτε ένα λόγο και να συγχαρούν την Διοίκηση, τον προπονητή και τούς παίκτες. Τούς αφήνουμε στην μοναξιά τους και στήν κρίση σας και δεν θα ασχοληθούμε στο μέλλον μαζί τους ! Εμείς συνεχίζουμε μεθο-δικά και δυναμικά για τις επόμενες επιτυχίες της Ομάδας μας !
Τέλος τονίζουμε ότι δεν επιτρέπεται η χρήση του ονόματος και του λογότυπου της ομάδας μας για οποιαδήποτε διαφήμιση και ανακοίνωση χωρίς την άδεια της Διοίκησης.
Καλούμε όλα τα μέλη, τούς φίλους και τούς γονείς που επιθυ-μούν να προσφέρουν με οποιόδηποτε τρόπο στήν ομάδα μας να στρατευτούν μαζί μας. Σύντομα θα μας δοθεί η ευκαιρία να έχουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο, πάντα με το μυαλό μας να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για την ομάδα μας.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία, δύναμη και προκοπή !
                                                                     ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δείτε περισ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου