Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Ο Ηρακλής Περιστερίου πυροδότησε την "βόμβα" του και "τάραξε" τα νερά στο Περιστέρι.
Την πρώτη και πιο ηχηρή μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ηρακλής Περιστερίου. Ο εκλεκτός της Διοίκησης ακούει στο όνομα Δημήτρης Θανόπουλος. Γιός του αειμνήστου Γ. Θανόπουλου που μεγαλούργησε σαν ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της ομάδας μας την χρυσή εποχή του Ηρακλή όπως επίσης σαν προπονητής και παράγοντας της ομάδας μας. Η αγάπη του προς την ομάδα έπαιξε κυρίαρχο ρόλο ώστε ο Δημήτρης να ξαναφορέσει τα Μπλε. Από τις πρώτες μέρες της νέας Διοίκησης άρχισαν συζητήσεις σε φιλικότατο κλίμα καθώς ο Δ. Θανόπουλος ήρθε σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο Καλαντζή Γρηγόρη και την απόλυτη έγκριση του προπονητή Παπαδιώτη Νίκου.
Ο Δημήτρης Θανόπουλος ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία του ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ σε ηλικία περίπου 10 ετών όπου και αγωνίστηκε για 4 χρόνια. Σε ηλικία 14 ετών δοκιμάζεται στον Ολυμπιακό Πειραιώς υπό την επίβλεψη του Πέτρου Μίχου όπου και εισηγείται την απόκτησή του. Έτσι γίνεται ο 1ος ποδοσφαιριστής του Α.Π.Ο ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Ντεμπούτο έκανε σε αγώνα κυπέλλου με την Καστοριά. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Τρόντ Σόλιντ ήταν οι προπονητές που είχε στην θητεία του στον Ολυμπιακό. Αγαπημένη θέση του είναι αριστερό εξτρέμ με αριθμό φανέλας το 10. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Ομάδες που έχει αγωνιστεί:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ, ΛΑΜΙΑ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΟ Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, Α.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, Α.Ο. ΙΑΣΩΝ, Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Lefteris Adamakis, Grigoris Kalantzis και ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΤΡΗΣ και άτομα που στέκονται

 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Grigoris Kalantzis και ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΤΡΗΣ και άτομα που στέκονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου