Τρίτη 5 Απριλίου 2022

 

Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ
Β΄ Κατηγορία 1ος Όμιλος 21η Αγωνιστική
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΤΕΡΨΙΘΕΑ
1 - 0
  Σε ένα κατάμεστο γήπεδο που πραγματικά ο κόσμος έγινε ο δωδέκατος παίκτης για την ομάδα μας, ο Ηρακλής Περιστερίου κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Τερψιθέας και έτσι να κάνει το πρώτο βήμα από τα δύο που χρειαζόταν για να βρεθεί στα μπαράζ. Ειλικρινά σε ένα γήπεδο που έβραζε όλα κύλησαν σε αθλητικά πλαίσια, δείξαμε το σεβασμό μας στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο και φιλοξενήσαμε την αντίπαλη ομάδα όπως πρέπει να γίνεται σε κάθε ποδοσφαιρικό γεγονός.
Μέσα στον αγωνιστικό χώρο διεξήχθη ένα σκληρό ντέρμπι. Η ομάδα της Τερψιθέας αν και αδιάφορη τα έδωσε όλα για τη νίκη αλλά οι ποδοσφαιριστές μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδωσαν έναν λόγο οι φίλαθλοι του Ηρακλή να πάνε χαρούμενοι στα σπίτια τους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους φίλους- φίλαθλους της ομάδας μας, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας αλλά και το φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου για την αθρόα προσέλευση στο γήπεδο, αλλά και την πολύ θερμή υποστήριξη στους ποδοσφαιριστές μας. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε στα μπαράζ και εκεί η δύναμη των φιλάθλων και η πολυπληθής παρουσία τους θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΡΟΥΓΟΥΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΧΑΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΑΣΣΑΛΟΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ, ΣΑΣΣΑΛΟΣ ΑΡΗΣ 46΄ (ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΗΣ), ΜΗΤΡΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΒΑΡΔΑΡΑΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ 68΄ (ΠΑΣΧΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ), ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 87΄ (ΜΑΓΚΙΤΣΑΣ ΤΑΣΟΣ), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΘΗΣ 60΄( ΣΦΙΧΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ).
Προπονητής: ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.
ΤΕΡΨΙΘΕΑ
ΕΞΑΡΧΑΚΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ, ZHONGA GERSIANO, ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 67΄ ( ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ), ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΒΕΛΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 46΄ (ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ), ΜΗΤΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 26΄(ΘΕΡΤΣΑΪ ΑΡΜΑΝΤΟ), ΡΗΓΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 67΄ ( ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ), ΠΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΙΟΜΑΤΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ 58΄( ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ).
Προπονητής: ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΔΗΣ Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου